Apis Goji terApis żelowy tonik z tybetańskimi owocami goji 500 ml

  • Tonik żelowy marki Apis Professional z serii Goji Terapis z tybetańskimi owocami goji, poj. 500 ml, przeciwstarzeniowy tonik o żelowej konsystencji przeznaczony dla cery dojrzałej.
Apis Goji terApis żelowy tonik z tybetańskimi owocami goji 500 ml
Kliknij, aby powiększyć
41,00 PLN
/ szt. brutto
Kup 3 szt., oszczędź 3% - 39,77 PLN / szt.
Kup 4 szt., oszczędź 5% - 38,95 PLN / szt.
Kup 5 szt., oszczędź 10% - 36,90 PLN / szt.
Kup 13 szt., oszczędź 15% - 34,85 PLN / szt.
Kup 25 szt., oszczędź 20% - 32,80 PLN / szt.
Kup 37 szt., oszczędź 25% - 30,75 PLN / szt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 99,00 PLN

Tonik żelowy marki Apis Professional z serii Goji Terapis z tybetańskimi owocami goji, poj. 500 ml, przeciwstarzeniowy tonik o żelowej konsystencji przeznaczony dla cery dojrzałej.

Przeciwstarzeniowy tonik do twarzy dla każdego rodzaju cery dojrzałej

Żelowy tonik Apis Goji Terapis jest przeznaczony do stosowania dla każdego rodzaju cery dojrzałej. Jest bogaty w składniki aktywne o działaniu przeciwstarzeniowym. Zawiera dermostymulujący i energizujący ekstrakt z goji, odżywczy i wzmacniający ekstrakt z lotosu, przeciwstarzeniowy i łagodzący ekstrakt z mimozy oraz nawilżający kwas hialuronowy. Przeciwstarzeniowy tonik do twarzy reguluje poziom pH, oczyszcza, odświeża i wygładza skórę.

Kod produktu
51605
Oferty specjalne
Darmowa dostawa
darmowa dostawa od 99 PLN

Darmowa dostawa kosmetyków przy zamówieniu:

  • o min. wartości 99 zł przy płatności w formie przedpłaty (płatność przed wysyłką);
  • o min. wartości 250 zł przy płatności w formie za pobraniem (płatność przy odbiorze).

Szczegóły w regulaminie promocji darmowa dostawa

Sklep / Hurtownia
kosme.pl & kosmepro.pl
Prowadzimy dwa sklepy internetowe:
  • kosme.pl - sklep dla klientów indywidualnych
  • kosmepro.pl - hurtownia kosmetyczna (sklep dla profesjonalistów)

Jeżeli jesteś profesjonalistą z branży kosmetycznej (kosmetyczki, kosmetolodzy, gabinety, sklepy) zarejestruj się w naszej hurtowni KOSMEPRO.PL:

Rejestruję się terazKLIENCI PROFESJONALNI

CO ZYSKASZ?

Po weryfikacji danych Twoje konto zostanie przypisane do grupy rabatowej dla gabinetów lub sklepów, dzięki czemu zyskasz dostęp do niższych cen oraz dostęp do produktów sprzedawanych wyłącznie profesjonalistom.

Zarówno klienci detaliczni jak i profesjonalni mogą dokonywać zamówień w obu sklepach. Z tymże w hurtowni kosmepro.pl klienci detaliczni mogą mieć ograniczony dostęp do oferty.

Kody rabatowe
sprawdź aktualne kody

sklep kosme.pl:
www.kosme.pl/kody-rabatowe

hurtownia kosmepro.pl:
www.kosmepro.pl/kody-rabatowe

Informacje o produkcie
Typ skóry
do cery dojrzałej

Kosmetyk profesjonalny do cery dojrzałej, z oznakami starzenia

,
do cery zmęczonej, szarej

Kosmetyk profesjonalny do zmęczonej skóry twarzy, poszarzałej (szara cera), ziemistej, niedotlenionej, pozbawionej blasku, witalności, do cery palacza

Przeznaczenie
demakijaż

Kosmetyk przeznaczony do demakijażu twarzy

,
zabiegi pielęgnacyjne twarzy
,
zabiegi przeciwstarzeniowe, anti-aging
Problem skóry
pierwsze oznaki starzenia
Wiek
20+
,
30+
,
40+
,
50+
,
60+
Kategoria
tonik
Cecha szczególna
tonik przeciwstarzeniowy
,
tonik żelowy / hydrożelowy
Obszar
twarz
Właściwości kosmetyku
odświeżający
,
przeciwstarzeniowy
,
tonizujący

Kosmetyk posiadający właściwości tonizujące - przywraca naturalne pH skóry.

,
oczyszczający
,
wygładzający
Linia kosmetyku
Apis Goji terApis

Dermostymulujące kosmetyki profesjonalne Apis Goji terApis dla każdego rodzaju cery dojrzałej, zmęczonej, pozbawionej energii, delikatnej wymagającej pobudzenia i pielęgnacji przeciwstarzeniowej, z  owocami (jagodami) Goji i krioekstraktem z arktycznych dzikich jagód.

Składniki aktywne

Główne składniki aktywne preparatu kosmetycznego (odpowiedzialne za właściwości, działanie konkretnego kosmetyku). Kosmetyki profesjonalne posiadają większe stężenie składników aktywnych niż kosmetyki detaliczne, dlatego przed ich użyciem należy poradzić się kosmetyczki lub kosmetologa.

ekstrakt z jagód goji

Ekstrakt z jagód goji to bogactwo polisacharydów, aminokwasów i witamin. Uznawany jest za składnik energetyzujący i sty­mulujący, ponieważ dostarcza komórkom siły oraz energii niezbędnej do przeprowadzenia procesów metabolicznych. Dzięki temu, komórki mogą łatwiej przeprowadzać swoje funkcje, a w konsekwencji cała skóra wygląda zdrowiej i ładniej.

,
kwas hialuronowy

Kwas hialuronowy (Hyaluronic Acid, czasami w składzie kosmetyku jest Sodium Hyaluronate - jest to sól sodowa kwasu hialuronowego) to mukopolisacharyd łączący z sobą włókna kolagenowe i elastynowe w skórze właściwej. Posiada wyjątkową zdolność wiązania wody w naskórku (może związać od tysiąca do czterech tysięcy razy więcej wody niż wynosi jego masa). Kwas hialuronowy zapewnia skórze właściwy poziom nawilżenia, wnika w załamania naskórka i silnie pęczniejąc mechanicznie wypycha zmarszczki, napina i wygładza skórę, zabezpiecza ją przed utratą elastyczności, pełni funkcję naturalnego filtra osłaniającego warstwę rogową naskórka. Z uwagi na posiadane właściwości jest niezwykle popularny w kosmetykach, w tym również w kosmetykach profesjonalnych.

,
ekstrakt z mimozy

Wyciąg z mimozy - składnik aktywny kosmetyków posiadający szereg dobroczynnych dla skóry właściwości: efektywnie opóźnia proces starzenia się skóry, ma silne właściwości nawilżające i wzmacniające naczynka włosowate skóry, wykazuje właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne (stosowany w kosmetykach zmniejsza zaczerwienienia i obrzęki skóry).

,
ekstrakt z lotosu

Ekstrakt z lotosu a dokładniej wyciąg z kwiatów i nasion lotosu to niezwykle cenne źródło witaminy B i C, miedzi, żelaza obfitujące w przeciwutleniacze. Stosowany w kosmetykach wykazuje działanie przeciwstarzeniowe, biostymulujące, wzmacnia strukturę skóry, poprawia mikrokrążenie i metabolizm komórek, odżywia ją. Lotos posiada także właściwości zmiękczające, antybakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwgrzybicze oraz ściągające. Jego rozluźniające właściwości sprawiają, że stosowany jest również w kosmetykach przeciwzmarszczkowych - sprawia, że skóra jest gładsza.

Skład INCI

INCI to skrót od International Nomenclature of Cosmetic Ingredients, co w tłumaczeniu na język polski oznacza Międzynarodowe nazewnictwo składników kosmetyków.

Aqua (Water)

Woda (Aqua, Water) - w kosmetykach nawilża, rozpuszcza inne składniki, w tym substancje aktywne, chroni skórę przed wysuszeniem.

,
Glycerin

Gliceryna - w kosmetykach stosowana z uwagi na właściwości nawilżające oraz zdolność przenikania przez warstwę rogową naskórka (pełni rolę promotora wchłaniania, sorpcji, przenikania), ułatwiając transport innych składników aktywnych w głębsze warstwy skóry.

,
Propylene Glycol

Glikol propylenowy - substancja pochodzenia syntetycznego, jest dobrym nośnikiem dla substancji aktywnych - ma dobre właściwości wnikania w skórę. Posiada dobre właściwości nawilżające.

,
Lycium Barbarum Fruit Extract

Wyciąg z owoców goji.

,
Nelumbium Speciosum Flower Extract

Wyciąg z kwiatu lotosu.

,
Mimose Extract

Ekstrakt z mimozy, wyciąg z mimozy (mimoza - rodzaj roślin tropikalnych) - składnik kosmetyków wykazujący działanie przeciwstarzeniowe, nawilżające, przeciwzapalne, antybakteryjne, wzmacniające naczynka włosowate skóry.

,
Betaine

Betaina (TMB) - aminokwas otrzymywany z buraka cukrowego lub pszenicy. Składnik aktywny kosmetyków o silnym działaniu nawilżającym skórę. Oprócz działania nawilżającego, łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia skóry. 

,
Carbomer

Karbomer - zagęstnik stosowany w celu poprawienia konsystencji preparatów kosmetycznych (zwiększa lepkość).

,
Phenoxyethanol

Substancja konserwująca uniemożliwiająca rozwój i przetrwanie mikroorganizmów (bakterii, wirusów, grzybów i pleśni) w czasie przechowywania lub użytkowania kosmetyku.

,
Caprylyl Glycol

Glikol kaprylowy - emolient tłusty pochodzenia naturalnego bądź syntetycznego. Ma właściwość filmotwórcze oraz jest dobrym nośnikiem dla substancji aktywnych - ma dobre właściwości wnikania w skórę.

,
Triethanolamine

regulator pH

,
Sodium Hyaluronate

Sól sodowa kwasu hialuronowego (Hialuronian sodu) - posiada właściwości hydrofilowe przez co tworzy na powierzchni skóry film, który wiąże wodę, ograniczając transepidermalną utratę wody, w efekcie czego zapewnia optymalne nawilżenie.

,
CI 75470 (Carmine)

Karmina, kwas karminowy, koszenila - barwnik pochodzenia naturalnego o czerwonym kolorze, otrzymywany z ciała i jaj owadów - mszyc o nazwie koszenila. Bezpieczny dla kobiet w ciąży.

,
Parfum (Fragrance)

Substancja zapachowa w kosmetyku.

Konsytencja
żelowa
Opakowanie
tuba
,
dozownik
Pojemność
500 ml
Producent
Apis Natural Cosmetics - Apis Professional

Producentem kosmetyków Apis jest P.P.H. "Apis" Sp. z o.o. Jest to producent naturalnych kosmetyków profesjonalnych oraz detalicznych. Kosmetyki Apis zostały oparte o minerały z Morza Martwego i bazują na naturalnych składnikach mineralnych.

Stosowanie

Ogólne wskazówki dotyczące stosowania kosmetyku. Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji nt. stosowania konkretnego kosmetyku skontaktuj się z obsługą sklepu kosme.pl. Przed użyciem kosmetyku zapoznaj się z informacjami producenta podanymi na opakowaniu.

Sposób użycia
zwilżyć płatki kosmetyczne tonikiem i oczyścić skórę twarzy, szyi i dekoltu
Dodatkowe uwagi
przed zastosowaniem tonika umyć twarz, najlepiej preparatem z serii Apis Goji Terapis
Inne
Czy wiesz że ... ?
kosmetyki Apis to połączenie natury z nowymi osiągnięciami nauki

Kosmetyki Apis to kosmetyki oparte o naturalne wyciągi i ekstrakty roślinne oraz witaminy i minerały (minerały z Morza Martwego). Kosmetyki Apis to umiejętne połączenie składników naturalnych z nowoczesnymi technologiami - osiągnięciami biotechnologii i kosmetologii.

Typ kosmetyku
do użytku profesjonalnego

Kosmetyk do użytku profesjonalnego - kosmetyk profesjonalny dla kosmetyczek (do salonu kosmetycznego) do stosowania w ramach zabiegu kosmetycznego przez wykwalifikowaną osobę.

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.89 / 5.00 113 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2020-06-30
Polecam.
2020-06-30
Polecam
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Rozumiem
pixelpixelpixelpixel