Darmowa dostawa od 99,00 PLN
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml
Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml
Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml
Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml

Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml

  • Krem przeciwstarzeniowy do twarzy na dzień w luksusowym wydaniu dla cery dojrzałej oraz zestresowanej czynnikami zewnętrznymi.
185,00 PLN
brutto / szt.
Cena jednostkowa370,00 PLN / 100ml
Możesz kupić za 5550 pkt.
Szybkie zakupy 1-Click(bez rejestracji)
Zamów więcej, zapłać mniej!
Mała ilość
Mała ilość
14 dni na darmowy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml
Liposomowy krem przeciwstarzeniowy w luksusowym wydaniu - Yvette Anti-Age Code Cream LE - 50 ml
Bezpieczne zakupy
Po zakupie otrzymasz 185 pkt.

Yvette Anti Age Code Cream Limited Edition
Luksusowe wydanie kremu przeciwstarzeniowego z liposomami

Pojemność: 50 ml

Limitowana edycja kremu Yvette Anti Age Code Cream charakteryzująca się luksusowym opakowaniem. Idealny pomysł na prezent dla dojrzałej, pragnącej odrobiny luksusu kobiety. Krem na dzień o silnych właściwościach przeciwstarzeniowych i nawilżających, to preparat uniwersalny dla każdego rodzaju skóry wymagającej pielęgnacji anti-age, szczególnie już posiadającej pierwsze oznaki starzenia jak drobne zmarszczki i nierówny koloryt.

Wskazania

  • skóra dojrzała
  • zmarszczki
  • nierówny koloryt skóry
  • pielęgnacja przeciwstarzeniowa

Działanie

  • wygładza i ujędrnia skórę
  • redukuje zmarszczki
  • stymuluje skórę do odnowy
  • wyrównuje koloryt skóry

Sposób użycia

  1. Nałóż niewielką ilość kremu na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu.
  2. Delikatnie wmasuj i pozostaw do wchłonięcia.

Stosuj codziennie na dzień.

Marka
Symbol
4539 LE
Kod producenta
5902194804486
Dodatkowe informacje
Składniki aktywne
Astra ForceWięcej

Astra Force - ekstrakt z Astragalus Membranaceus. Jego właściwości są znane i doceniane przez medycynę chińską. Zawiera flawonoidy i polisacharydy. W kosmetykach, dzięki enkapsulacji w liposomach, wspomaga regenerację skóry, działa przeciwstarzeniowo (anti-aging), przeciwzmarszczkowo i hamuje pigmentację.

Areumat PerpetuaWięcej

Areumat Perpetua (INCI: Helichrysum italicum) – Kocanka włoska wykorzystywana w kosmetykach z uwagi na swoje właściwości antyoksydacyjne, antybakteryjne i przeciwzapalne.

woda ze szwajcarskiego lodowca Lipobelle GlacierWięcej

Woda ze szwajcarskiego lodowca Lipobelle Glacier, krystalicznie czysta i bogatej w minerały. Pochodzi z lodowca Zermatt - przez wieki przetrwała w stanie nienaruszonym. Woda Lipobelle Glacier stanowi unikalną kombinację minerałów oraz pierwiastków śladowych, dzięki czemu posiada właściwości nawilżające i energizujące. Idealna dla skór suchych odwodnionych, którym zapewnia długotrwałe nawodnienie. Posiada certyfikat Ecocert®.

Skład INCIWięcej

INCI to skrót od International Nomenclature of Cosmetic Ingredients, co w tłumaczeniu na język polski oznacza Międzynarodowe nazewnictwo składników kosmetyków.

Podane składy mają jedynie charakter informacyjny i mogą ulec zmianie. Pełny skład INCI podany jest zawsze na opakowaniu produktu.

Aqua (Water)Więcej

Woda (Aqua, Water) - w kosmetykach nawilża, rozpuszcza inne składniki, w tym substancje aktywne, chroni skórę przed wysuszeniem.

Isononyl Isononanoate
Cetearyl AlcoholWięcej

Mieszanina alkoholu cetylowego i stearylowego - emolient tzw. tłusty, stosowany w kosmetykach tworzy na powierzchni skóry warstwę okluzyjną (film), zapobiegającą nadmiernemu odparowywaniu wody z powierzchni, ponadto wpływa na lepkość preparatu kosmetycznego.

Isocetyl Palmitate
Sorbitan Stearate
Cococaprylate
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)Więcej

Masło Shea - olej z nasion afrykańskiego drzewa Masłosz Parka. Jako naturalny składnik kosmetyków ma szerokie zastosowanie: regeneruje i odżywia skórę, przyspiesza gojenie drobnych ranek, bogaty w witaminy A i E, które odmładzają i chronią skórę przed wolnymi rodnikami, chroni skórę przed zimnem, wiatrem i mrozem, jest hypoalergiczny, dodatkowo łagodzi zmiany alergiczne (wysypki, świąd, pieczenie). Jego zastosowanie to głównie kosmetyki o zastosowaniu regeneracyjnym, przeciwstarzeniowym, nawilżającym.

PhenoxyethanolWięcej

Substancja konserwująca uniemożliwiająca rozwój i przetrwanie mikroorganizmów (bakterii, wirusów, grzybów i pleśni) w czasie przechowywania lub użytkowania kosmetyku.

Parfum (Fragrance)Więcej

Substancja zapachowa w kosmetyku.

Boron Nitride
Tocopheryl (Vitamin E) Acetate
TriethanolamineWięcej

regulator pH

Avena Sativa Meal Extract
Dicetyl Phosphate
Ceteth-10 Phosphate
Sucrose Cocoate
CarbomerWięcej

Karbomer - zagęstnik stosowany w celu poprawienia konsystencji preparatów kosmetycznych (zwiększa lepkość).

AllantoinWięcej

Alantoina - występuje naturalnie w przyrodzie, powstaje z kwasu moczowego w korzeniach niektórych roślin. Jako składnik aktywny kosmetyku alantoina wykazuje działanie przeciwzapalne i łagodzące podrażnienia, regenerujące (wspomaga odnowę zniszczonego naskórka), stymulujące proces gojenia się ran, nawilżające, zmiękczające i wygładzające. Związek nietoksyczny i niealergogenny.

Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
GlycerinWięcej

Gliceryna - w kosmetykach stosowana z uwagi na właściwości nawilżające oraz zdolność przenikania przez warstwę rogową naskórka (pełni rolę promotora wchłaniania, sorpcji, przenikania), ułatwiając transport innych składników aktywnych w głębsze warstwy skóry.

Ethylhexylglycerin
Astragalus Membranaceus Root ExtractWięcej

Traganek, Astra Force. Chińska roślina, zioło, bogata w flawonoidy i polisacharydy. Jego zastosowanie to kosmetyki regenerujące, przeciwstarzeniowe, przeciwzmarszczkowe i na przebarwienia - hamuje pigmentację.

Dipropylene Glycol
Alcohol
Lecithin
Helichrysum Italicum ExtractWięcej

Ekstrakt z kocanki włoskiej, wyciąg z kocanki włoskiej - posiada właściwości antyoksydacyjne, antybakteryjne i przeciwzapalne. Jego zastosowanie to m. in. kosmetyki przeciwstarzeniowe, antytrądzikowe.

Kody rabatowe na kosmetyki. Sprawdzaj regularnie i korzystaj. Drogeria online kosme.pl
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.90 / 5.00 870 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2022-08-08
Wszystko sprawnie i elegancko
2022-08-02
Szybka wysyłka produkt super
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixel